Reserveren
menu-icon
close-icon
De Nieuwe Kudde

Nieuwe herders bij ’t Zotte Lemke!

Groot nieuws! Er zijn nieuwe herders bij Brasserie ’t Zotte Lemke. Na 5 fantastische jaren dragen Rianne en Johan het stokje over. Jeroen en Joost zullen per 1 februari het stokje overnemen. We stellen ze graag aan jullie voor!

Chef Jeroen

Jeroen Kortooms is 4,5 jaar geleden bij ’t Zotte Lemke komen werken als Chef-kok. De afgelopen jaren is hij dus een bekend gezicht geworden en samen met Jo verantwoordelijk geweest voor al het lekkers dat de keuken uit is gekomen. Jeroen is geboren en woonachtig in Gennep, maar heeft in Nijmegen een tweede thuis gevonden. De afgelopen jaren is Jeroen zo verliefd geworden op ’t Zotte Lemke dat hij de stap wilde maken om eigenaar te worden. Jeroen gaat er samen met Joost keihard voor werken om de gezelligheid, sfeer en kwaliteit op dezelfde voet voort te zetten als hij de afgelopen jaren gedaan heeft!

Joost ‘2’ Gijsbers

Joost Gijsbers is pas enkele maanden onderdeel van onze kudde. Joost heeft altijd de droom gehad om een eigen zaak te starten in Nijmegen. Geboren en getogen in Nijmegen en na een studententijd aan de Hotelschool Maastricht weer in Nijmegen neergestreken. Een jaar geleden is Joost binnen gekomen en was direct verliefd op ’t Zotte Lemke. Voornamelijk de gezelligheid en het huiselijke gevoel heeft hem enorm enthousiast gemaakt! Zo enthousiast dat hij de stoute schoenen aantrok en het gesprek met Rianne aanging. Inmiddels de handen ineen geslagen met Jeroen, zal ook Joost er keihard voor werken om deze parel van Nijmegen met net zo veel enthousiasme voort te zetten als hij heeft gevoeld bij zijn eerste binnenkomst.
Jeroen en Joost zijn natuurlijk niet de enige gezichten die jullie binnen ’t Lemke gezien hebben. Het team heeft in z’n volledigheid aangegeven ook met Jeroen en Joost verder aan de slag te gaan. Toch kunnen Jeroen en Joost ook nog extra steun gebruiken. Ben of ken jij iemand die het team wil komen versterken als Kok, Gastheer/vrouw/het? Stuur ons dan een bericht, bel of kom gezellig een keer binnenlopen!

‘Kudde-funding’ Steun & krijg voordeel!

Daarnaast kunnen Jeroen en Joost jullie steun ook goed gebruiken. Om een vliegende start te maken als ondernemers hebben zij een heuse ‘kuddefunding’ op touw gezet. Steun de heren door een cadeaubon of pakket te kopen! Zie hieronder de opties:

Cadeaubon €100

Cadeaubon €100,- met gratis Borrelpakketje met Lemkes Lekkernijen.

Cadeaubon €250
Cadeaubon €250,- met gratis Borrelpakketje met Lemkes Lekkernijen en 2 glazen bubbels bij het eerste bezoek.


Pakket €500

Pakket ’t Lammetje, waarde €500,-
– Eervolle vermelding op onze ‘Lijst van Lemkes’
– Twee glazen bubbels bij het eerste bezoek
– Borrelpakketje gevuld met Lemkes Lekkernijen
– Tegoed te besteden bij ’t Zotte Lemke ter waarde van €550, een rendement van 10%!

Pakket €1000

Pakket ’t Zotte Lemke, waarde €1000,-
– Eervolle vermelding op onze ‘Lijst van Lemkes’
– Twee glazen bubbels bij het eerste bezoek
– Borrelpakketje gevuld met Lemkes Lekkernijen
– Tegoed te besteden bij ’t Zotte Lemke ter waarde van €1150, een rendement van 15%!