Reserveer nu
menu-icon
close-icon
Lunchen in Nijmegen centrum

Lunchen in Nijmegen centrum

Nieuw: lunchen bij ’t Zotte Lemke

Zin om te lunchen, maar toe aan iets nieuws? Kom lunchen in Nijmegen bij ’t Zotte Lemke. Sinds 1 maart zijn we naast een leuke plek om te dineren en te borrelen, ook een plek om lekker te komen lunchen in Nijmegen centrum. Schuif aan tafel, plof neer in de zithoek, dineer op hoogte op de vide, of geniet van de zon in onze binnentuin!

Bourgondisch lunchen in Nijmegen centrum

We hebben een Bourgondische kijk op lunchen, verwacht bij ons dus niet alleen een belegd broodje. Geniet bijvoorbeeld van de ‘Plank van de Zotte’: een lunchplank om te delen. Met daarop verschillende warme en koude hapjes, vis, vlees of een combi. Zo wordt lunchen wel heel gezellig. Of kom voor een van onze classic carpaccio’s. Kun je niet kiezen, kies gewoon een carpaccioplank. Stevige trek? Dan is de 100% Angus burger echt een aanrader. Mals en sappig rundvlees, met heerlijke toppings als bacon en cheddar. Naast al deze lekkernijen hebben we natuurlijk ook lekkere belegde broodjes, salades en soepjes. Neem hieronder een kijkje

Lunchkaart button-arrow-down

 

Zakelijk lunchen en vrijdagmiddag borrel

Ons restaurant is door zijn historische uitstraling en de verschillende gezellige hoekjes een mooie locatie om doordeweeks zakelijk te komen lunchen. De vide in ons restaurant is een mooie ruimte voor grotere groepen.

Op vrijdag start het weekend, een mooie gelegenheid om af te trappen met een borrel. Onze locatie in het centrum, met parkeerplaats op loopafstand, is de perfecte plek om met jouw collega’s het weekend in te luiden. Wij trekken met plezier een heerlijk flesje wijn voor jou open, of tappen ons (inmiddels steeds beroemdere) biertje: de Zotte.

Lunchen met een goed gevoel

Bij een lekkere lunch hoort wat ons betreft ook een lekker drankje. Dat kan ook in de vorm van thee zijn. We serveren bij ’t Zotte Lemke thee van onze overburen van het Theeza(a)kje. Een leuk bedrijf met een mooie sociale missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden. In de winkel aan de Lange Hezelstraat 56 vind je meer dan 200 soorten thee … een ware theehemel in Nijmegen! Kom het proeven bij ons.

Zeker zijn van een plek? Reserveer je tafel eenvoudig door online te reserveren. Tot snel!
Online reserveren button-arrow-right