menu-icon
close-icon
Menu

Ons menu

Ons menu van de brasserie vindt de basis in de klassieke Franse (Bourgondische) keuken: mooie producten, goede smaken, maar geen poespas. Werken met dagverse
producten, seizoensgebonden gerechten en een sterk wisselende menukaart. Van ossenhaas, tot zeetong en wildgerechten.

Lekkere sauzen en bijpassende garnituren. Herkenbare smaken, met liefde gemaakt.

Bij goed eten hoort wat ons betreft ook een lekker bijpassend drankje. Een goed gevulde wijnkaart (en –kelder), speciaalbier en een uitgebreid assortiment aperitieven hebben daarom een belangrijke rol in het geheel. We hebben in samenwerking met Oersoep (Nijmegen) ons eigen speciaalbier “Zotte” gebrouwen. Die moet je geproefd hebben!

Menukaart button-arrow-down

Ons menu

Ons menu van de brasserie vindt de basis in de klassieke Franse (Bourgondische) keuken: mooie producten, goede smaken, maar geen poespas. Werken met dagverse
producten, seizoensgebonden gerechten en een sterk wisselende menukaart. Van ossenhaas, tot zeetong en wildgerechten.

Lekkere sauzen en bijpassende garnituren. Herkenbare smaken, met liefde gemaakt.

Bij goed eten hoort wat ons betreft ook een lekker bijpassend drankje. Een goed gevulde wijnkaart (en –kelder), speciaalbier en een uitgebreid assortiment aperitieven hebben daarom een belangrijke rol in het geheel. We hebben in samenwerking met Oersoep (Nijmegen) ons eigen speciaalbier “Zotte” gebrouwen. Die moet je geproefd hebben!

Menukaart button-arrow-down