Reserveren
menu-icon
close-icon
Menu

Menu brasserie

menu

Eten

Lunchkaart button-arrow-down Dinerkaart button-arrow-down

Drinken

Bierkaart button-arrow-down Wijnkaart button-arrow-down Whisky en gedestilleerdkaart button-arrow-down

Het menu van onze brasserie vindt de basis in de klassieke Franse (Bourgondische) keuken. We werken met mooie producten, duidelijke smaken, maar geen poespas. Het menu van de brasserie is seizoensgebonden en op basis van aanbod, daarom wisselt ons menu veel.

Franse Bourgondische keuken, wat houdt dat dan in? Denk hierbij aan een mooie ossenhaas, huisgerijpt ‘dry-aged beef’, hele zeetong en wildgerechten. Maar ook een lekker vegetarisch gerecht ontbreekt niet. Alles helemaal compleet gemaakt met lekkere sauzen en bijpassende garnituren. Herkenbare smaken, met liefde gemaakt. Aangezien we ’t Zotte ‘Lemke’ (lammetje) heten, mag ook een wisselend gerecht met lam niet ontbreken op het menu van de brasserie.

Waarom een Brasserie?

We hebben niet zomaar voor de term brasserie gekozen. Brasserie is namelijk het Franse woord voor brouwerij. Het is een horecagelegenheid waar eten en drinken beide een grote rol spelen. De brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar het bier ter plekke kon worden geconsumeerd. Ons pand kent een rijke historie als bierbrouwerij, daarom geven we met de term brasserie een knipoog naar het verleden.

Een lekker drankje bij het menu

Bij goed eten hoort wat ons betreft ook een lekker bijpassend drankje. Een goed gevulde wijnkaart (en –kelder) en een uitgebreid assortiment aperitieven en digestieven hebben daarom ook een belangrijke rol in het geheel. Gelet op de historie als bierbrouwerij, vonden we dat speciaalbier dus niet mocht ontbreken. Om dat nog specialer te maken zijn we daarom een samenwerking met Oersoep Nijmegen aangegaan om een eigen biertje te laten brouwen. Het resultaat is ons eigen biertje genaamd ‘Zotte’. Een heerlijke fruitige saison, lekker vol van smaak en hoppig. Die moet je een keer geproefd hebben!

KOMEN PROEVEN van het menu?

Je bent van harte welkom! Reserveer je tafel eenvoudig door online te reserveren.
Meld je aan voor de nieuwsbrief! button-arrow-right