Reserveer nu
menu-icon
close-icon
Agenda Nijmegen

Agenda Nijmegen

Zin in een leuke avond uit, maar weet je niet wat/waar? Kom dan naar het Zotte Lemke in Nijmegen. Elke maand is er wel iets te feestelijks te doen. Denk aan live muziek, borrels, maar ook proeverijen. Kijk hieronder op onze agenda en ontdek wat we komende tijd in Nijmegen organiseren.

Tot snel!

zotte zondagen: live muziek v.a. 15.00

Komende zondagen staan in het teken van live muziek. Drie weken op rij heerlijke live muziek op zondag. De perfecte manier om het weekend af te sluiten.

17 november: midnight jazz combo

Zondag 17 nov speelt Midnight jazz combo voor de 2e keer bij ‘t Zotte Lemke. Kom vanaf 15:00 aan voor een gezellig middag en avond, met hapjes, sapjes en funky Jazz.

24 november: kelvin klaassen

Op zondag 24 november speelt singer-songwriter Kelvin Klaassen weer relaxte muziek in het restaurant. Met gitaar en stem word je getrakteerd op een ontspannen middag.

1 december: djezpes

Deze 4-koppige Jazzformatie sluit de serie van zondagen af met swingende jazz. Ze maken er een feestje van, dus reserveer nu jouw plekje! Tot zondag.

kom jij spelen?

Bij ’t Zotte Lemke zijn we altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om te spelen. Lekker ongedwongen, maar altijd sfeervol. Ben jij, of ken jij een muzikant die een podium verdient? Bel of mail naar 024 360 2009 / info@zottelemke.nl.

Online reserveren button-arrow-right