Reserveren Bestellen
menu-icon
close-icon
Agenda Nijmegen

Agenda Nijmegen

Zin in een leuke avond uit, maar weet je niet wat/waar? Kom dan naar het Zotte Lemke in Nijmegen. Elke maand is er wel iets te feestelijks te doen. Denk aan live muziek, borrels, maar ook proeverijen. Kijk hieronder op onze agenda en ontdek wat we komende tijd in Nijmegen organiseren.

Tot snel!

🎼 Elke 1e en 3e ZONDAG live muziek 🎼

Nieuw jaar, nog meer live muziek!

De zondagen met live muziek blijken een groot succes. We maken het dus nog zotter. Vanaf het nieuwe jaar kun je daarom elke 1e en 3e zondag genieten van live muziek.

februari

2 februari: blues uit Utrecht

Voor het eerst speelt de Ramshackle Bluesband bij ’t Zotte Lemke. Deze band uit Utrecht met Zweedse en Britse inbreng heeft een hecht repertoire dat gevoelvol over de bühne wordt gebracht. Gevarieerde bluesmuziek met dynamiek, scherpte en rust, van diep tragisch tot lekker stevig.

16 februari: huys-artiest Kelvin Klaassen

Kelvin Klaassen is weer terug. Verwacht relaxte muziek van deze singer-songwriter. Zoals altijd gewapend met gitaar en laidback stem speelt hij sfeervolle muziek.

Online reserveren button-arrow-right

 

Maart

1 maart: alleskunners uit Oeffelt!

Op zondag 1 maart komt Like Crossroads spelen. Deze vijfkoppige formatie is een alleskunner wat muziek betreft. Deze mannen spelen alles van jazz, latin, blues tot pop. Maar ook Nederlandstalige klassiekers vertolken zij zonder problemen. Een band die voor ieders smaak een nummer heeft. Dat wordt genieten!

15 maart: soepele jazz met Midnight Jazz Combo

Al weer voor de 3e keer zal Midnight Jazz Combo de tent overnemen met hun heerlijke Jazzy sound. Met contrabas, orgel/piano, trompet, drums en gitaar brengen deze heren een geweldige sfeer. Niet voor niets voor de 3e keer terug!

Online reserveren button-arrow-right

 

april

5 april: Clap

Clap kennen we al sinds jaar en dag. Elk optreden is even energiek en heerlijk herkenbaar. Doorgewinterde artiesten die spelen met liefde! Ze waren er bij vanaf het eerste uur v/h Zotte Lemke. Wij kunnen niet zonder ze! Kom luisteren waarom wij zo’n fan zijn!

19 april: Midnight Jazz Combo

Mocht je 15 maart niet in de gelegenheid zijn, zet dan 19 april vast in jouw agenda. Op deze datum kun je alsnog (of wederom!) genieten van Midnight Jazz Combo. Dineer met jazzy sfeer.

Online reserveren button-arrow-right

 

kom jij ook spelen?

Bij ’t Zotte Lemke zijn we altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om te spelen. Lekker ongedwongen, maar altijd sfeervol. Ben jij, of ken jij een muzikant die een podium verdient? Bel of mail naar 024 360 2009 / info@zottelemke.nl.