Reserveren Bestellen
menu-icon
close-icon
Agenda Nijmegen

Agenda Nijmegen

Zin in een leuke avond uit, maar weet je niet wat/waar? Kom dan naar het Zotte Lemke in Nijmegen. Elke maand is er wel iets te feestelijks te doen. Denk aan live muziek, borrels, maar ook proeverijen.

🎼 de muziek even op pauze 🎼

Even wat minder, maar niet voor lang

Gelet op het beperkte aantal plaatsen die we momenteel kunnen bieden in ons restaurant, hebben we besloten om komende tijd wat minder live muziek te boeken. Echter, in juli is er al weer veelvuldig ingepland. Want zeg nou zelf, die muzikale avonden bij ’t Zotte Lemke kun je toch niet missen? Zie hieronder het voorlopige programma.

JULI

18 juli: The Marvin Road

We probeerden dit super duo al langer te boeken, nu is het gelukt! The Marvin Rd. is een duo bestaande uit Marle Martens en Vini Gomes. Een bijzondere match van twee verschillende stijlen. Deze singer-songwriters spelen heerlijke pop en soul, gewapend met gitaar en zang.

 19 juli: kennen jullie ”t Zotte Lemke huyslied’ al?

Konfituur, de schrijvers van ons eigen huyslied komen weer langs. Dat belooft weer een interactief muzikaal feestje te worden. Dit dynamische duo speelt akoestisch de lekkerste covers, van oud tot nieuw. De songteksten liggen klaar, zing je mee?

23 juli: Le Fritz

Een afgeleide van de band Like Crossroads, die in maart bij ons speelde. Nu in duo vorm, spelen ze heerlijke  jazzy, bluesy en easy listening pophits. Super sfeervol dineren!

24 juli: Clap

Clap kennen we al sinds jaar en dag. Elk optreden is even energiek en heerlijk herkenbaar. Doorgewinterde artiesten die spelen met liefde! Ze waren er bij vanaf het eerste uur v/h Zotte Lemke. Wij kunnen niet zonder ze! Kom luisteren waarom wij zo’n fan zijn!

 

kom jij ook spelen?

Bij ’t Zotte Lemke zijn we altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om te spelen. Lekker ongedwongen, maar altijd sfeervol. Ben jij, of ken jij een muzikant die een podium verdient? Bel of mail naar 024 360 2009 / info@zottelemke.nl.