Reserveren Bestellen
menu-icon
close-icon
Planken, planken planken!

Planken, planken, planken!

Zoals Martien het zegt: het is tijd om te wijnen, wijnen, wijnen! Wij houden enorm van lekker borrelen en dat gaat hand in hand met onze lekkere borrelhapjes. Vanaf zondag 1 december zijn we tussen 16.00 en 18.00  daarom jouw nieuwe plek om uitgebreid te ‘planken, planken, planken’! Van vrijdag t/m zondag kun je bij ons in, plaats van een standaard lunch, genieten van verschillende uitgebreide borrelplanken (vis/vlees/vega).

Zeker zijn van een borrelplekje? Reserveer online!

Lekker lunchen wordt uitgebreid borrelen

De lunch wordt met het nieuwe planken-concept vervangen voor een uitgebreide borrel. We serveren vanaf 15:00 uur twee verschillende planken: de ‘Zotte Borrelplank’ (4+4 hapjes) en de ‘Zotte Borrelplank XL’ (6+6 hapjes). Naast vlees en vis, serveren we ook lekkere vegetarische hapjes op de planken. Kies dus bijvoorbeeld 4 vis + 4 vega, of 6 vlees + 6 vis. Wat kies jij?

Maak jouw borrel compleet…!

Tijdens het planken, planken, planken geniet je van heerlijke dranken uit onze (koel)kasten. Verdwaal in onze wijnkelder, of werp een ‘blik’ op de bierkoeling. Maar snuffel ook eens in onze uitgebreide ‘neutjeskast’. Deze staat namelijk vol met bijzondere dranken. Voor ieder is er wel wat wils.

Ben je dus op zoek naar een Bourgondische plek voor een vrij-mi-bo? Of een plek om na het shoppen neer te ploffen? Kom dan naar ’t Zotte Lemke en geniet van onze Zotte borrelplanken, lekkere drankjes en flinke dosis gezelligheid!