Reserveren
menu-icon
close-icon
Ons verhaal

Waarom ‘Brasserie ‘t Zotte Lemke’?

In 2003 kreeg het pand de naam ‘Het Lemke’ weer terug. Vanaf januari 2019 maken wij er Brasserie ’t Zotte Lemke van en krijgt dit mooie historische pand weer een actief aandeel in de gezelligheid van de Lange Hezelstraat.

De naam ‘Het Lemke’ is in de afgelopen jaren onlosmakelijk verbonden geweest aan het pand. Om het toch wat meer eigen te maken hebben we gekozen voor ‘’t Zotte Lemke’.

Nu vraag je jezelf misschien af: “waarom ‘Zotte’ Lemke?” Het woord ‘zot’ kent vele betekenissen zoals: gek doen, grappenmaker, de nar uithangen, uit de band springen. Al deze betekenissen passen bij onze kijk op het restaurantwezen en uiteten; anders zijn dan anderen, veel gezelligheid en af en toe uit de band springen.

Ook oprechte gastvrijheid en een gevoel van thuiskomen vinden we erg belangrijk. Een ongedwongen sfeer, voor iedereen toegankelijk en altijd iets leuks te beleven. Uiteten is meer dan buiten de deur eten, het is een uitje, muziek is daarbij wat ons betreft onmisbaar. Met enige regelmaat zal er daarom ook live muziek te horen zijn in het restaurant. We hebben een piano in het restaurant, waarop muzikanten kunnen spelen voor een maaltijd of drankje.

KOMEN PROEVEN?

Iedereen die van lekker eten en een avondje uit houdt is bij ons welkom. Of je nu komt voor een borrel of diner, er is voor ieder wat wils. Bij ’t Zotte Lemke kun je altijd terecht om wat lekkers te eten, te drinken en een goede dosis gezelligheid. Reserveer je tafel eenvoudig door online te reserveren.

Dinerkaart button-arrow-down