Reserveren
menu-icon
close-icon
Wijnproeverij

Wijnproeverij Nijmegen

Doe nu een Wijnproeverij in Nijmegen🍷 

Wij worden warm van een bord lekker eten, maar zeker ook van een lekker glas wijn. Deze passie delen we graag met jou! Kom onze passie voor wijn proeven tijdens onze wijnproeverij in Nijmegen. We bieden verschillende wijnproeverijen op maat aan. Leuk om te organiseren met vrienden en familie, maar ook om kado te doen!

Reserveer direct jouw wijnproeverij!

Je kunt jouw proeverij starten om 20.00 op woensdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag kun je starten tussen 13.00 en 15.00 of om 21.00 uur. De proeverij duurt ongeveer 1,5 uur (uitloop waar mogelijk).  Via onderstaande knop kun je jouw proeverij reserveren. Geef hierbij in de opmerkingen aan hoeveel dranken je wilt proeven. Geef daarnaast aan of je (en zo ja welke) hapjes je wilt.

Je hebt de keuze uit:
4 wijnen: 16,5 | 5 wijnen: 20,5 | 6 wijnen: 25,5

Reserveer jouw wijnproeverij button-arrow-down

Wat betreft de hapjes hun je kiezen voor onze Plank v/d Zotte €15 p.p. (luxe Bourgondische borrelplank)

Meer weten over Wijn?

Begint jouw hart ook sneller te kloppen van wijnen zoals een knisperende riesling, romige witte Bourgogne wijn, of krachtige rode Bordeaux wijn? Heb je altijd al meer willen weten over deze godendrank? Dan is een wijnproeverij de perfecte activiteit in Nijmegen voor jullie.

Door middel van leuke verhalen informeren onze huissommelier en gastheren jullie over de heerlijke wijnen van onze ruime wijnkaart. Bijvoorbeeld over de herkomst, wijze van productie et cetera. Lekker informeel genieten van een gezellige wijnproeverij. Leuk idee voor een uitje met vrienden, bedrijfsfeest, of andere reden om te genieten van een mooi glas wijn.

Wijnproeverij: wit, rood, rosé, bubbels & dessertwijn

Je bent vrij om te kiezen wat voor soort wijn je wilt proeven: witte wijn, rode wijn, rosé, bubbels en zelfs dessertwijn/port/sherry. De mogelijkheden voor de wijnproeverij zijn daardoor oneindig. Kun je niet kiezen? Dat geeft niks! We adviseren graag over de invulling van de wijnproeverij.

Wijnproeverij in combinatie met hapjes

Maak jouw wijnproeverij helemaal compleet met Bourgondische hapjes. De chef maakt borrelhapjes, voor bij de wijnen. Uiteraard kunnen we rekening houden met allergieën of dieetwensen.

Wijnproeverij naar wens

Wijnproeverij 2 personen

Voor een wijnproeverij voor 2 personen kun je ook terecht bij ’t Zotte Lemke in Nijmegen.

Wijnproeverij grote groep

Voor een grotere groep (8+ personen) een wijnproeverij houden? Dan geven we de wijnproeverij op de verhoging in het restaurant, of bij mooi weer in onze stadstuin. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen over jouw wijnproeverij?

Neem contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken!
024 360 2009 button-arrow-right

Onze wijnen komen van de Vinotheek in Nijmegen, dus mocht je iets lekkers proeven tijdens de wijnproeverij, rij dan even naar deze leuke wijnwinkel.