Reserveren Bestellen
menu-icon
close-icon
Proeverijen

Proeverij in nijmegen

Vanwege de lockdown bieden we nu proeverijen voor thuis. 4 dranken per persoon, met digitale. KLIK HIER om te bestellen. Onderaan het bestelformulier vind je de proeverijen. 

Wij hebben een passie voor lekker eten, maar ook drinken. Dit delen we graag met jou! Daarom geven we graag proeverijen om onze passies met jou te delen! Van een wijnproeverij, whiskey proeverij, bierproeverij, kaasproeverij, gedistilleerd proeverij en zelfs rumproeverij. Combineer jouw proeverij ook met onze heerlijke hapjes.

Reserveer jouw proeverij in Nijmegen

Altijd al meer willen weten over een specifieke drank? Ofwel je graag willen verdiepen in de heerlijke wereld van kaas? Dan is een proeverij bij ‘t Zotte Lemke in Nijmegen de perfecte activiteit voor jullie! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende proeverijen. De proeverijen kun je starten om 15.00 en 21.00. Klik op de juiste link bij de proeverijen.

Hapjes erbij?

Maak jouw proeverij compleet met lekkere Bourgondische hapjes. We bieden de volgende opties:

  • Brasserieplank €7,5 p.p. (eenvoudige borrelplank)
  • Plank v/d Zotte €13,25 p.p. (luxe Bourgondische borrelplank)

Wijnproeverij

4 wijnen: 15,5 | 5 wijnen: 19,5 | 6 wijnen: 24,5

Wijnproeverij 15.00 button-arrow-right

Bierproeverij

4 bieren: 12 | 5 bieren: 16 | 6 bieren: 19

Bierproeverij 15.00 button-arrow-right

Whiskyproeverij

4 whisky’s: 15,5 | 5 whisky’s: 19,5 | 6 whisky’s: 24,5

Whiskyproeverij 15.00 button-arrow-right

Kaasproeverij

5 stuks incl. bijpassende dranken: 30,-

Kaasproeverij 15.00 button-arrow-right

Rumproeverij

4 Rums: 15,5 | 5 rums: 19,5 | 6 rums: 24,5

Rumproeverij 15.00 button-arrow-right

Gedistilleerd proeverij

4 dranken: 15,5 | 5 dranken: 19,5 | 6 dranken: 24,5

Gedistilleerdproeverij 15.00 button-arrow-right

GedistilLeerd proeverij

Sinds kort doen we ook een ‘gedistilleerd proeverij’. Bij deze bijzondere proeverij nemen we je mee op reis langs spannende gedistilleerde dranken uit de hele wereld. Laat je verrassen door dranken als grappa, cachaça, cognac, oude rum en gin. Onze ‘neutjeskast’ staat vol met lekkers. Samen met jou stellen we een unieke proeverij samen. Voor iedereen die iets uniek wil!

Proeverij in de wijnkelder

Helemaal in stijl serveren we de proeverij in onze eigen wijnkelder (tot 8 personen). Door middel van kijken, ruiken en natuurlijk proeven leer je meer over onze heerlijke dranken en kazen. Onze sommelier en gastheren vertellen tijdens de proeverij met enthousiasme over hetgeen je proeft. Over de smaak, herkomst, maar ook de wijze van productie et cetera. Niet te ingewikkeld, maar ongedwongen genieten van heerlijke dranken (en hapjes). Ideaal dus voor jouw avond uit, bedrijfsfeest, of andere feestelijke gelegenheid.

Proeverij met hapjes

Maak jouw proeverij helemaal compleet met Bourgondische hapjes. De chef maakt een plank met kleine heerlijke hapjes. Of vul jouw kaasproeverij aan met overheerlijke dessertwijnen, port en sherry. Wij werken samen met de kaasboer van De Hanos voor ons kaasassortiment. Elke week krijgen we kazen die op dat moment op hun best zijn, daardoor krijgen jullie altijd een heerlijke selectie. Uiteraard kunnen we ook rekening houden met allergieën of dieetwensen. Zo is er een proeverij voor iedereen.