Reserveren
menu-icon
close-icon
Proeverijen

Proeverij in nijmegen

Wij hebben een passie voor lekker eten, maar ook drinken. Dit delen we graag met jou! Daarom geven we graag proeverijen om onze passies met jou te delen! Van een wijnproeverij, whiskey proeverij, bierproeverij, kaasproeverij, gedistilleerd proeverij en zelfs rumproeverij. Combineer jouw proeverij ook met onze heerlijke hapjes.

Reserveer jouw proeverij in Nijmegen

Altijd al meer willen weten over een specifieke drank? Ofwel je graag willen verdiepen in de heerlijke wereld van kaas? Dan is een proeverij bij ‘t Zotte Lemke in Nijmegen de perfecte activiteit voor jullie! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende proeverijen. Je kunt jouw proeverij starten om 20.00 op woensdag t/m vrijdag. Op zaterdag kun je starten tussen 13.00 en 15.00 of om 21.00 uur. De proeverij duurt ongeveer 1,5 uur (uitloop waar mogelijk). Reserveren kan door klikken op de buttons onder de proeverijen hieronder. Geef in de opmerkingen aan of je 4,5, of 6 dranken wilt en/of je onze Bourgondische Borrelplank erbij wilt (14,25 p.p.)

Hapjes erbij?

Maak jouw proeverij compleet met lekkere Bourgondische hapjes. We bieden de volgende opties:

  • Plank v/d Zotte €14,25 p.p. (luxe Bourgondische borrelplank)

Welke proeverij kies jij?

Wijnproeverij

4 wijnen: €15,5 | 5 wijnen: €19,5 | 6 wijnen: €24,5
Wijnproeverij reserveren button-arrow-down

Bierproeverij

4 bieren: €15,5 | 5 bieren: €19,5 | 6 bieren: €24,5
Bierproeverij reserveren button-arrow-down

Whiskyproeverij

4 whisky’s: €15,5 | 5 whisky’s: €19,5 | 6 whisky’s: €24,5
Whiskyproeverij reserveren button-arrow-down

Kaasproeverij

3, 4, of 5 stuks incl. bijpassende dranken: €22,5 / €30 / €37,5
Kaasproeverij reserveren button-arrow-down

Rumproeverij

4 Rums: €15,5 | 5 rums: €19,5 | 6 rums: €24,5
Rumproeverij reserveren button-arrow-down

Gedistilleerd proeverij

4 dranken: €15,5 | 5 dranken: €19,5 | 6 dranken: €24,5
Gedistilleerdproeverij reserveren button-arrow-down

GedistilLeerd proeverij

Sinds kort doen we ook een ‘gedistilleerd proeverij’. Bij deze bijzondere proeverij nemen we je mee op reis langs spannende gedistilleerde dranken uit de hele wereld. Laat je verrassen door dranken als grappa, cachaça, cognac, oude rum en gin. Onze ‘neutjeskast’ staat vol met lekkers. Samen met jou stellen we een unieke proeverij samen. Voor iedereen die iets uniek wil!

Proeverij in de wijnkelder

Helemaal in stijl kunnen we de proeverij ook geven in onze eigen wijnkelder (tot 8 personen). Door middel van kijken, ruiken en natuurlijk proeven leer je meer over onze heerlijke dranken en kazen. Onze sommelier en gastheren vertellen tijdens de proeverij met enthousiasme over hetgeen je proeft. Over de smaak, herkomst, maar ook de wijze van productie et cetera. Niet te ingewikkeld, maar ongedwongen genieten van heerlijke dranken (en hapjes). Ideaal dus voor jouw avond uit, bedrijfsfeest, of andere feestelijke gelegenheid.

Proeverij met hapjes

Maak jouw proeverij helemaal compleet met Bourgondische hapjes. De chef maakt een plank met kleine heerlijke hapjes. Wij werken samen met de kaasboer van De Hanos voor ons kaasassortiment. Elke week krijgen we kazen die op dat moment op hun best zijn, daardoor krijgen jullie altijd een heerlijke selectie. Uiteraard kunnen we ook rekening houden met allergieën of dieetwensen. Zo is er een proeverij voor iedereen.