Reserveren Bestellen
menu-icon
close-icon
Proeverijen

Proeverij in nijmegen

Wij hebben een passie voor lekker eten, maar ook drinken. Dit delen we graag met jou! Daarom geven we graag proeverijen om onze passies met jou te delen! Van een wijnproeverij, whiskey proeverij, bierproeverij en zelfs kaasproeverij. Combineer jouw proeverij ook met onze heerlijke hapjes.

Gedistileerd proeverij

Sinds kort doen we ook een ‘gedistilleerd proeverij’. Bij deze bijzondere proeverij nemen we je mee op reis langs spannende gedistilleerde dranken uit de hele wereld. Laat je verrassen door dranken als grappa, cachaça, cognac, oude rum en gin. Onze ‘neutjeskast’ staat vol met lekkers. Samen met jou stellen we een unieke proeverij samen. Voor iedereen die iets uniek wil!

Reserveer jou proeverij in Nijmegen

Altijd al meer willen weten over een specifieke drank? Ofwel je graag willen verdiepen in de heerlijke wereld van kaas? Dan is een proeverij bij ‘t Zotte Lemke in Nijmegen de perfecte activiteit voor jullie!

Proeverij in de wijnkelder

Helemaal in stijl serveren we de proeverij in onze eigen wijnkelder (tot 8 personen). Door middel van kijken, ruiken en natuurlijk proeven leer je meer over onze heerlijke dranken en kazen. Onze sommelier en gastheren vertellen tijdens de proeverij met enthousiasme over hetgeen je proeft. Over de smaak, herkomst, maar ook de wijze van productie et cetera. Niet te ingewikkeld, maar ongedwongen genieten van heerlijke dranken (en hapjes). Ideaal dus voor jouw avond uit, bedrijfsfeest, of andere feestelijke gelegenheid.

Proeverij met hapjes

Maak jouw proeverij helemaal compleet met bijpassende hapjes. De chef maakt kleine hapjes bij elke gang die aansluiten bij de verschillende proefglazen. Of vul jouw kaasproeverij aan met overheerlijke dessertwijnen, port en sherry. Wij werken samen met de kaasboer van De Hanos voor ons kaasassortiment. Elke week krijgen we kazen die op dat moment op hun best zijn, daardoor krijgen jullie altijd een heerlijke selectie. Uiteraard kunnen we ook rekening houden met allergieën of dieetwensen. Zo is er een proeverij voor iedereen.