Reserveren
menu-icon
close-icon
Bierproeverij Nijmegen

Bierproeverij Nijmegen

Bierproeverij op maat in Nijmegen

De leukste Bierproeverij van Nijmegen🍺

Zoek jij nog een leuke activiteit in Nijmegen centrum? Doe een bierproeverij bij Brasserie ’t Zotte Lemke in Nijmegen. De perfecte activiteit voor groepen. Maar ook om kado te doen! Van een miniproeverij van 4-6 biertjes. Tot bijvoorbeeld een uitgebreide bierproeverij met Bourgondische borrelplank. Voor iedere wens hebben wij een bierproeverij.

Reserveer jouw bierproeverij button-arrow-down

 

boek nu jouw bierproeverij!

Je kunt jouw proeverij starten om 20.00 op woensdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag kun je starten tussen 13.00 en 15.00 of om 21.00 uur. De proeverij duurt ongeveer 1,5 uur (uitloop waar mogelijk). Als je hieronder klikt op de button kom je op de reserveringspagina. Geef hierbij in de opmerkingen aan hoeveel dranken je wilt proeven. Geef daarnaast aan of je (en zo ja welke) hapjes je wilt.

Je hebt de keuze uit:
4 bieren: 16,5 | 5 bieren: 20,5 | 6 bieren: 25,5

Reserveer jouw bierproeverij button-arrow-down

Wat betreft de hapjes hun je kiezen uit:

  • Plank v/d Zotte €15 p.p. (luxe Bourgondische borrelplank)
  • Borrelhapjes van de kaart.
Bierproeverij bestellen button-arrow-right

 

speciaalbier uit nijmegen!

Naast alle heerlijke bieren op de tap of op fles, hebben we een heel bijzonder biertje. Namelijk de ‘Zotte’. Een voor ons gebrouwen speciaalbier. Brouwerij Oersoep uit Nijmegen heeft speciaal voor ons een heerlijk blond bier (saison) gebrouwen. Deze Zotte is inmiddels een begrip. Die moet je geproefd hebben!

Bierproeverij op maat

Al onze proeverijen zijn op maat. Voor elke wens is er een bierproeverij. Ga voor een proeverij met enkele kleine bieren. Of ga los en kies een uitgebreide proeverij met bijpassende hapjes.

Meer weten over onze proeverijen?

Proeverijen button-arrow-right

Bierproeverij in voormalig bierbrouwerij van Nijmegen

Sinds 1500 heeft in ons pand aan de lange hezelstraat 59 een bierbrouwerij gezeten genaamd ‘Het Lemke’. Vele honderden jaren is dit zo gebleven. Omdat we deze historie wilde bewaren hebben we ons restaurant een ‘Brasserie’ genoemd. Brasserie stamt namelijk af van het Duitse woord ‘Brauhaus’. Dit was een plek waar bier werd gebrouwen en ook gegeten kon worden. Ons restaurant focust zich dan ook op lekker eten, maar zeker ook lekkere dranken. Een eigen biertje was daarin onmisbaar. Hoewel het pand geen brouwerij meer is, ademt het nog een en al historie. Denk hierbij aan zichtbare elementen zoals een Romeinse waterput en wijnkelder uit 1300.