Reserveer nu
menu-icon
close-icon
Borrelen in Nijmegen

Borrelen in Nijmegen CENTRUM

Hou jij ook van een gezellige borrel met vrienden en familie? Kom naar ’t Zotte Lemke en plof neer in onze banken of aan onze gezellige tafeltjes. Richting het voorjaar is onze binnentuin ook geopend, zo wordt borrel in Nijmegen wel heel gezellig. ‘T Zotte Lemke wordt jouw vaste stekkie om gezellig te borrelen in Nijmegen.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer online jouw plekje!

Online reserveren button-arrow-right

Laat je door onze gastheren adviseren over heerlijk speciaalbier, brede wijnkaart, aperitieven en digestieven zoals whiskey, rum en likeuren. Neem zeker ook een kijkje in onze ‘neutjeskast”. Een verzameling van mooie, maar niet altijd alledaagse dranken. Van Armagnac tot cachaça en grappa. We vertellen je graag een ‘sterk’ verhaal over deze lekkere dranken.

eigen Speciaalbier:’Zotte’

Het pand waarin we gevestigd zijn was vanaf de 15e eeuw een bierbrouwerij. Daardoor leek het ons leuk om een eigen biertje te laten brouwen, als knipoog naar het verleden. In samenwerking met de Nijmeegse brouwerij Oersoep is de ‘Zotte’ gemaakt. Een heerlijke saison (soort blond bier) van 7%, vol van smaak en lekker hoppig. Die wil je een keer geproefd hebben! Exclusief verkrijgbaar bij ’t Zotte Lemke. Echte bierfan? Zoek de ‘Zotte’ alvast op Untappd en score ‘m nadat je ‘m hebt genuttigd.

Borrelen met een borrelplank

Krijg jij ook altijd zo’n trek in iets lekkers als je aan het borrelen bent? Nou, wij wel! Daarom serveren we lekkere borrelplanken voor bij jouw neutje. We noemen het de Plank van de Zotte en er zitten allerlei warme en koude hapjes van bijvoorbeeld vis, vlees, olijven en andere lekkernijen.

Interesse in een wat uitgebreidere borrel? Doe ook eens een van onze proeverijen zoals een wijn-, bier-, whisky-, of kaasproeverij.
Meer weten hierover?
Proeverijen button-arrow-right